Scouts en Gidsen Vlaanderen
Spelletjes
Lopend scoutsmannetje
Lucio De Scoutsmuis - Aflevering 7 (het einde)
Gepost door Stijn op 2020-04-25 23:30:19.

De afgelopen weken presenteerden we elke week een verhaal met opdrachten die jullie samen konden uitvoeren. Vandaag komen we met het allerlaatste deel.

Foto’s, filmpjes of ander “bewijsmateriaal” mogen jullie naar de kapoenen- en welpenleiding sturen. Per gelukte opdracht kunnen welpenmuntjes verzameld worden. Die verzamelen de welpen al het hele jaar en dienen om in de ‘Grote Kampwinkel’ een aantal zaken aan te kopen. Zo kunnen ze misschien op kamp genieten van een snoepjesavond, een sterrenhemel, of nog veel meer. Misschien kunnen andere leden mee welpenmuntjes inzamelen? Veel plezier!

(Download hier het zevende deel)

De vorige delen gemist? Lees ze hier:
(Download hier het zesde deel)
(Download hier het vijfde deel)
(Download hier het vierde deel)
(Download hier het derde deel)
(Download hier het tweede deel)
(Download hier het eerste deel)

Scouts en Gidsen Doeboek voor Kapoenen en Welpen
Gepost door Stijn op 2020-04-20 18:39:44.

Ploeg Kapoenen en Ploeg Welpen van Scouts en Gidsen Vlaanderen maakten een doeboek boordevol spelletjes, weetjes, raadseltjes en speelideeën. Download het boek en bezorg het aan de kapoenen en welpen. Veel speel plezier!

(Download het Doeboek voor Kapoenen en Welpen hier)

Quarantaine Bingo!
Gepost door Stijn op 2020-04-18 17:26:05.

Omdat onze creatieve geesten niet gewoon zijn van stil te zitten en we allemaal onze zondagse activiteiten missen, hebben wij een klein spel gemaakt. Genaamd: Quarantaine bingo!

We dagen jullie (en onszelf) uit om een bingo te maken. Een bingo is een volledige rij van 4 of 5 opdrachten. Maak van elke opdracht een foto en deel deze met je leiding of vriendjes!

Iedereen klaar? 3....2.....1..... Bingo maar!